happy knitting

idag har jeg vært på apoteket og handlet inn solkrem og aftersun i mengder...... både faktor 30 og 50 i solkrem =) man skal jo ikke bli solbrent i sydenlandet... Dessuten har jeg testet ut Happy Knittings hekleskole på youtube. Det var veldig gøy!

http://www.youtube.com/watch?v=7QYaQpz6_oM 

Har store ambisjoner om å hekle et teppe til den lille prinsessen til Linda (som forhåpentligvis kommer snart). Spørs om jeg får det til da, men jeg skal nå prøve hverfall! ;-) Men nå må jeg støvsuge huset, for jeg orker ikke å komme hjem til rot etter ferien.

c ya! =)

3 kommentarer

Minh B.N Nguyen

15.jul.2010 kl.16:04

Hei! Jeg har forsatt vurderingsrunde på bloggen min, og trenger flere som vil være med! Vil du bli vurdert? Ta en tur innom bloggen og legg igjen en kommentar på innlegget mitt med bloggadressen din

;-) http://mbnn.blogg.no

Ha en forsatt fin dag!

changing

15.jul.2010 kl.18:58

Steik ja, huska kor flink du va til å både hekle og strikke;) Har noken minne fra da vi satt å strikka ilag baki klasserommet i matten! Eg måtte holde meg våken på en eller anna måte, og strikking funka bra;) hehe

sv: Takk for det! Roma hadde mye å by på;) hehe, måtte jo være litt dramatisk på den plassen der!

Ja det hadde vært kjempekos=) Kor skal du jobbe hen? Nysgjerrig;) Eg e i byen til ca 12.aug iallfall, skal jobbe litt hips om haps til da, men du må bare ta kontakt når du e tilbake fra ferie så kan vi finne en dag begge kan=) Riktig god ferietur og sommer videre til deg òg!!

frucharlie

27.jul.2010 kl.17:03

hehe.. ja det var gode tider med strikking i mattetimene =) Eg har fått jobb i søre neset barnehage på os, årsvikariat som ped.leder ;) Hva skal du gjøre til høsten? kan være jeg har spurt om det før, er litt glemsk for tiden.. hehe ;)

Skriv en ny kommentar

frucharlie

frucharlie

27, Bergen

Jeg heter Charlotte, er nyutdannet lærer (at last!!!) og gift med Roy. Vi holder til i fantastiske Lysefjorden rett utenfor Bergen sammen med våre to katter Tussi og Misty, og hønsene Doris og Petrine (som var bryllupsgave fra noen venner....)

Kategorier

Arkiv

hits