Iron Maiden på Koengen!!

Hurra!!! I kveld skal jeg på konsert med Iron Maiden =) Jeg har egentlig ikke hørt så veldig mye på musikken deres tidligere, men Roy digger de, så jeg har jo blitt påvirket siden det er nesten det eneste han hører på i bilen... hehe... Roy fikk en billett til jul av meg, og Kjetil (broren) fikk en billett av sin kone. Men jeg fant ut at jeg og ville være med, så jeg kjøpte en til meg selv og. =) Gleder meg veldig til konserten.... Nå er det bare 4 timer igjen til de forhåpentligvis står på scenen!!! Men, som vanlig regner det i Bergen, så det blir nok regnponcho på meg idag ;-) Blir sikkert veldig lekkert.... Bilder kommer...
Én kommentar

Nina`s Verden

13.aug.2010 kl.18:17

Sv.: Gratulerer med snart 1-års bryllupsdag :D Så koselig!

Og takk for tips ang planlegging :) Tenkte å begynne å ringe på lokaler over nyttår, da er vi ute i god tid skulle jeg tro =) Har ikke bestemt oss for hvor vi vil ha det enda, så det får vi finne ut av før den tid :) Med tanke på hår og sminke, har jeg ei venninne som har sagt hun skal gjøre dette, siden hun er utdannet i både sminke og hår, så det er jo veldig greit :)

Skriv en ny kommentar

frucharlie

frucharlie

27, Bergen

Jeg heter Charlotte, er nyutdannet lærer (at last!!!) og gift med Roy. Vi holder til i fantastiske Lysefjorden rett utenfor Bergen sammen med "dyrehagen" som består av 2 katter og 2 høns.. Blogger om det som skjer i min verden =)

Kategorier

Arkiv

hits