Superhelter og andre helter ;)

Årets naustefest er overstått!! Lørdag 14. august hadde vi superheltfest og mang en helt dukket opp ;-)Poison IvyCaptain Chaos og Tidsklemma (Roy ♥ som har sydd kostymet sitt helt alene!!! og Kristian)Super Mario (Øyvind)Charlie's Angels (Ragnhild, Sarah og Anne)Superhero og Batman (Krister og Erik)Clark Kent (Stig)Stig byttet ut Clark-kostymet med en soppedrakt for å gjøre Mario stor........ hehe....Batman og Mr. Incredible viser muskler (Erik og Kjetil)Mario har blitt gammal og fått hvit bart......Elastigirl / Mrs. Incredible (Ingrid)Nybakte foreldre/ hverdagshelter dukker også opp!Ingen vet helt hva eller hvem Sindre sku være.... Øyvind kanskje??

Neste års tema ble valgt av de siste som var igjen på festen, og det de landet på tilslutt var: EVENTYR!! Så til neste år blir det rødhetter,ulver, prinsesser og troll ;)


Én kommentar

changing

17.aug.2010 kl.22:42

Hahaha, så utrulig gøy da=D Masse søte kostyme der ja!

sv: Hehe, nei temperaturane har ikkje vært så innbydande her heime! Men når eg først bestemte meg og bokstavelig talt hoppa i det gikk det faktisk greit likevel;) Kan tenke meg tyrkia va deilig=)

Skriv en ny kommentar

frucharlie

frucharlie

27, Bergen

Jeg heter Charlotte, er nyutdannet lærer (at last!!!) og gift med Roy. Vi holder til i fantastiske Lysefjorden rett utenfor Bergen sammen med "dyrehagen" som består av 2 katter og 2 høns.. Blogger om det som skjer i min verden =)

Kategorier

Arkiv

hits