Oppfreshing av badet!

Etter 2,5 år med null lagringsplass what so ever på badet, har vi endelig fått penger til å fornye badet vårt! HURRA!!! En laaaang dag på Ikea og noen kvelder med montering og skruing og diverse, så ser badet 1000 ganger bedre ut. Før hadde vi vask, uten underskap, med to hyller (en på hver side av speilet) som forøvrig ikke hadde dører og der alt sto på utstilling....  Nå har vi dobbel vask, men store skuffer under og et kjempespeil over i tillegg til et høyskap i hjørnet! Jeg gleder meg sinnsykt til det blir helt ferdig! Og det blir det forhåpentligvis på mandag siden det er da rørlegger Asle kommer.

Den gamle lampen må også vekk!


Vi måler og justerer...... Henger det skjevt?

Sånn ser underskapet ut =)

Med den fiiine vasken oppå!


Stooort speil, dobbel vask og høyskap! ENDELIG!!!Eg har dessverre ingen bilder av badet før vi plukket det fra hverandre, men det var ingenting å se på.... hehe... oppdatering kommer når rørleggeren har vært her og alt er på stell! =)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frucharlie

frucharlie

27, Bergen

Jeg heter Charlotte, er nyutdannet lærer (at last!!!) og gift med Roy. Vi holder til i fantastiske Lysefjorden rett utenfor Bergen sammen med "dyrehagen" som består av 2 katter og 2 høns.. Blogger om det som skjer i min verden =)

Kategorier

Arkiv

hits