Svaneprins?

Da jeg var på nærbutikken/posten for å hente en pakke til mannen i dag, måtte jeg bare kjøpe med meg noe mat til de fantastiske svanene som ligger og dupper i Lysefjorden om dagen. De var her vinter også, og nå er de endelig tilbake! Det er sikkert nærmere 15 stykker av de. Jeg satt på murkanten og delte en kakemann med de..... og ja, jeg vet at det er altfor tidlig å kjøpe kakemenn og julebrus og sånt, men hva skal man gjøre når de er tom for rundstykker på butikken? Kjøper hvertfall ikke brød, for det har man jo nok av hjemme..... derfor ble det kakemann. ;-)

Den fremste var kjempefornøyd med kakemannen og ble litt småfornærmet da jeg stakk avgårde med resten... hehe

Se så fiiiine!!! =)

Én kommentar

Kathleen

29.okt.2010 kl.13:55

Åh, svana e så utrulig vakre!! Meget idyllisk i Lysefjorden no da kan eg tenke meg:)

sv: Hehe, ja dei svinga seg godt;) Kjenne eg e komt i et godt driv iallfall, så satsa på å bli ferdig med alle 4 skjerfa til jul=) Men det e jo piece of cake i forhold til sånt som du strikka, du e 1000 ganga flinkere enn meg;) Heimestrikka julegaver e superskjønt og personlig:)

Skriv en ny kommentar

frucharlie

frucharlie

28, Os i Hordaland

Frue bosatt i Lysefjorden sammen med mann, katter og høns. Har fått seriøs strikkedilla!!! Blogger om strikkeriene mine, oppussing, annet håndarbeid (som jeg skal bli flinkere til i 2011), husdyr og annet knask =)

Kategorier

Arkiv

hits