Riving av panelet i gangen og ødelagt modem....

I forrige uke kom jeg hjem fra jobbmøte til "ny" trappeoppgang... dvs mannen hadde alvorlig slått seg løs og startet på riving av det überstygge panelet vi har på veggene der. Hele gangen nede gjensto, men i går kveld forsvant det og. Når er hele gangen og trappen vår dekorert av herlig grønn og hvitmønstret tapet fra slutten av 70-tallet. HERLIG!! Det var godt å få bort "badstuen" vi hadde i underetasjen. Ja, det så ut som badstue der nede... Ubehandlet panel på veggene, panel i taket og gulbrunt linoleumsbelegg på gulvet OG i trappetrinnene. Fysj! Nå er tilhengeren full og vi er klar for noe nytt på vegger og tak. Planen er fliser på gulvet, ny trapp i heltre, hvitmalt tak, skyvedørsgarderobe med speildører og lyse vegger.. har ikke bestemt oss for om det blir tapet eller bare malte flater.

Bilder blir det dessverre ikke denne gang, selv om jeg har mange fra rivingen... modemet vårt er nemlig ødelagt... igjen =( men vi skal visst få nytt i morgen. Oppdateringen denne gangen er fra min søte svigerinne sin pc, som jeg låner litt mens jeg er barnevakt for nevøen. =)

Ha en fortreffelig aften.... i morgen skal jeg til frisøren for å fjonge meg... dvs ta permanent!!! Gleder meg til å få gjort noe nytt med håret. Skal til Ezzenz frisør på Amfi Os, som jeg har fått anbefalt av en tidligere kollega. Hun var der i sommer og tok perm, og var kjempefornøyd. Resulatet ble knallbra på henne, så satser på at mitt blir bra og. Bilder kommer i morgen eller lørdag. Spørs når modemet er på plass.....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frucharlie

frucharlie

27, Os i Hordaland

Jeg heter Charlotte, er nyutdannet lærer (at last!!!) og gift med Roy. Vi holder til i fantastiske Lysefjorden rett utenfor Bergen sammen med "dyrehagen" som består av 2 katter og 5 høns.. Blogger om det som skjer i min verden =)

Kategorier

Arkiv

hits