Bake- og strikkehelg

Jeg strikker og strikker hver dag for å bli ferdig med alle julegaver. I pausen på jobb, i hver ledige stund etter jobb, og selvfølgelig til kveldens tv-underholdning. MEN, i går kveld tok jeg strikkepause og hadde heller bakekveld med lillebror. Noe må man jo finne på når mannen er på julebord. Kjøkkenbordet ble ryddet og vi fyrte i gang både kakemenn- og pepperkakebaking. Etter steiking og litt smaking var det dekorering og enda mer smaking =)

I morgen kommer vennene våre, Torstein og Ingrid Marie, på besøk for å lage pepperkakehus, så jeg venter med bildeoppdatering til i morgen kveld ;)

Forresten så skal jeg på konsert med selveste CAROLA i Grieghallen i morgen!!! **** LYKKE ***'*' Det kommer til å bli såååå bra! Jeg skal ha med meg kameraet og se om jeg får tatt noen bilder.. Vet ikke helt hvor langt bak vi sitter, for det er en kollega av meg som har billetten min.

Ang strikking så har jeg funnet en super strikkeblogg: INGRIDs SELVKOMPONERTE OPPSKRIFTER 

Ha en fantastisk lørdagskveld =)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frucharlie

frucharlie

27, Os i Hordaland

Jeg heter Charlotte, er nyutdannet lærer (at last!!!) og gift med Roy. Vi holder til i fantastiske Lysefjorden rett utenfor Bergen sammen med "dyrehagen" som består av 2 katter og 5 høns.. Blogger om det som skjer i min verden =)

Kategorier

Arkiv

hits