GODT NYTT ÅR

til alle der ute! Håper du har hatt en fin jule- og nyttårsfering sammen med familie og venner. Det har hvertfall jeg! Høydepunktet, sånn utenom julaften, må ha vært julelunsjen hos svoger'n og madamen på lille nyttårsaften sammen med vennegjengen fra Fana =) Alltid like kos å være med dere!!! Ai låve ju ♥ ♥

Tenkte forresten at jeg sku legge ut bilder av julegavene jeg har strikket... Glemte jo helt å ta bilde av de før jeg pakket de inn og sendte de avgårde til familie og venner, men har fått bilde av noen ting. Lille baby S som er blitt stor gutt (5 mnd) fikk et mørkegrønt teppe med hullrad og limegrønn heklekant. Oppskriften jeg har brukt er fra Nøstebarn, men jeg har brukt Gjesdal sitt babyullgarn (som fåes kjøpt på Spar Kjøp). Teppet blir litt mindre og litt tykkere med det garnet enn med nøstebarngarnet. Har ikke så bra bilde av det, men det er likt som det limegrønne med hvit kant jeg lagde i sommer, så legger ut noen bilder av det og ;)  

Her kan du se teppet og litt av heklekanten. Baby S fikk også matchende votter i lime- og mørkegrønt med selbumønster. Oppskriften fant jeg her. Jeg modifiserte den litt etter en litt mislykket prøvevott. Legger opp 36 masker til vrangbord fordelt på 4 strømpepinner str 2,5. Etter vrangborden øker du med 2 masker på hver pinne (alle masker strikkes rett). Kuttet ut 2 rader med bunnfargen mellom vrangbord og blomstene nede (kortere vott), og 2 på hver side av mønsteret (smalere så den passer til små hender).  
Laget også en blånisselue til nevøen min... Fant en superenkel oppskrift her


Sånn ser den ut ferdig.... nevøen er 16 mnd og luen satt som et skudd på ham! =) Veldig fornøyd med det, siden oppskriften egentlig er for litt større barn... da jeg skulle tove den fikk den være alene i vaskemaskinen så er nok derfor den ble rett størrelse.


Resten av strikkegavene kommer det bilde av på bloggen når jeg har fått tatt de. Søte baby I fikk selbuvotter og lue til jul. Jeg har en genser på lur til henne også, men den har jeg ikke fått montert enda. ;) Kommer nok til å bli mer og mer håndarbeid på bloggen her. Har virkelig fått strikkedilla, og holder nå på med leggiser til meg selv i Fanamønster..

FruCharlie

3 kommentarer

Fru Busk

03.jan.2011 kl.22:20

Tuuusen takk for de fine grønne vottene og teppet! Brukes flittig hver dag;) Superkoselig på lillenyttårs ja!:) Ooo eg ønsker meg og leggiser med Fanamønster.. Til bursdagen.. Hint hint!!;) Tihihihi;) Smask

Ingrid

04.jan.2011 kl.19:52

Et høydepunkt faktisk...!! Takk søte du!! :-) Er veldig glad i å få vennegjengen på besøk, og aller best når alle kan komme! <3

Kan jeg også få bestille fanaleggings??? Eller kanskje du må hjelpe meg å strikke selv...?! Ser for meg at de plutselig blir ensfargede da hahaha... :-p

frucharlie

06.jan.2011 kl.21:21

Så bra vottene og teppet falt i smak! =) hintet tatt! Skal nok klare å få til fanaleggiser til din bursdag. Selvfølgelig skal jeg hjelpe deg, Ingrid! Å bytte farge på garnet er kjempelett. Det fikser du lett som ingenting! Hvis ikke du får det til, så skal jeg selvfølgelig lage til deg ;) Var superkjekt hos dere. Er så lenge siden vi har vært samlet alle sammen.

Skriv en ny kommentar

frucharlie

frucharlie

28, Os i Hordaland

Frue bosatt i Lysefjorden sammen med mann, katter og høns. Har fått seriøs strikkedilla!!! Blogger om strikkeriene mine, oppussing, annet håndarbeid (som jeg skal bli flinkere til i 2011), husdyr og annet knask =)

Kategorier

Arkiv

hits