Baby, baby.......

For tiden går det mye i babystrikk her.... Jeg holder på med et teppe i brunt som skal få rosa heklekant rundt senere. Det blir til en liten jente som kommer til verden i april. Oppskriften jeg bruker er fra Nøstebarn og heter Mor Signes babyteppe. Det er samme oppskrift som jeg har brukt på tidligere tepper jeg har strikket. Hvis du vil se bilder, kan du finne de her =)

I tillegg har jeg holdt på med en djevellue i grønt til en liten gutt som kommer i mai, og har planer om å lage enten hentesett eller dress til ham. Har ikke helt bestemt meg enda, men det blir uansett i lyseblått (kanskje hvitt og muldvarp også).

Slik så luen ut før montering: Her er den brettet og klar til sammensyning.

Sånn så den ut da jeg var ferdig med strikkedelen

Har dessverre ikke bilde av den etter monteringen, men ca. noe sånt som dette blir den:

(Bildet er lånt fra google.no)

Så som overskriften går det i babyting her...... Har planer om å lage en lue til meg selv også snart. Kjenner at jeg trenger en ny en. På jobb bruker jeg den "gode" gamle Championluen som jeg fikk da jeg var 14 eller noe sånt.. hehe... Super på jobb, men skulle gjerne hatt en ny en til å gå med til og fra jobb. Det virker jo ikke akkurat som om våren har tenkt å komme på en stund enda.

Nå skal jeg finne frem strikketøyet igjen, lage meg en stor kopp med te og kose meg på sofaen mens det knitrer herlig i peisen =)

 

Én kommentar

Fru Busk

25.feb.2011 kl.10:41

Du er flink du!:) Gleder meg til neste strikkings:)

Skriv en ny kommentar

frucharlie

frucharlie

28, Os i Hordaland

Frue bosatt i Lysefjorden sammen med mann, katter og høns. Har fått seriøs strikkedilla!!! Blogger om strikkeriene mine, oppussing, annet håndarbeid (som jeg skal bli flinkere til i 2011), husdyr og annet knask =)

Kategorier

Arkiv

hits