Glad i grønt eller?

Etter mye om og men har jeg, med hjelp fra min venninne Lin som jobber i garnbutikk, endelig funnet en heldress jeg skal strikke til frøken fjong. Jeg kommer ikke til å lage hette og bamseører på den, for jeg har hørt så mye negativt om å ha hette på klær til de minste.

Fargen på dressen blir grønn, en deilig dus grønnfarge jeg falt helt for da jeg skulle handle garn i dag. Tror den kommer til å bli kjempefin! Det brune garnet skal brukes på bråtet og stolpen (tror jeg), men har ikke helt bestemt meg enda. Og garnet: Baby Cashmere fra Debbie Bliss. Oppskriften er også derfra. 

Min herlige snille farmor fyller 88 år i år, og hun har ønsket seg et trekantskjerf i blåtoner, så det skal hun få! =)


Både barselgave til lille frøken J som kom til verden for 3 uker siden og bursdagsgave til fruBusk nærmer seg ferdig, så snart kommer det oppdatering på det =)

6 kommentarer

Fin blogg :)

Legg meg til som venn om du vil ha en ny

leser som elsker og kommentere ! <3

Sengekos

14.sep.2011 kl.23:36

Blir sikkert kjempefint :)

Sengekos.no

leketøy for voksne.

krydderblanding

15.sep.2011 kl.00:18

Åja sånt grønt ja... Jeg skulle til å skrive "I love you miss mary Jane" ;)

Fru Busk

16.sep.2011 kl.16:08

Å?? Tihi så gøy då!:) Gleder meg!:)

frucharlie

19.sep.2011 kl.22:02

Takk for kommentarer alle! Satser på at dressen kommer til å bli knallfin! Skjerfet er jeg allerede godt i gang med, og bilde kommer når det blir ferdig.

Oh yes, Fru Busk! =) Du må bare smøre deg med tålmodighet litt til.... Gleder meg til strikkings hos deg i neste uke. Skal se om jeg har de ferdig til det. ;)

Skriv en ny kommentar

frucharlie

frucharlie

28, Os i Hordaland

Frue bosatt i Lysefjorden sammen med mann, katter og høns. Har fått seriøs strikkedilla!!! Blogger om strikkeriene mine, oppussing, annet håndarbeid (som jeg skal bli flinkere til i 2011), husdyr og annet knask =)

Kategorier

Arkiv

hits