Barnerom og barprosjekt

Hmmm... kanskje ikke de to beste tingene å skrive om i samme innlegg, men men..... Det går stadig fremover med barprsjektet til mannen. Tror han har vært ute og snekret så og si hver kveld de 2 siste ukene. Det begynner vel å haste litt med å få det ferdig... hihihi...

Taket er ferdig isolert og panelet, og det elektriske er lagt opp. Sånn ser det ut nå:Den ene kneveggen og halve endeveggen er også isolert. =) Flinke mannen!! Og flinke "Hank-Willy" som er med og hjelper til for å få alt ferdig.

I går malte jeg barnerommet. :-) Det var en slags kremhvitgul-ish farge på veggene som var ganske stygg. Litt vanskelig å se på bildene, men her er før:

Ferdig maskert, og jeg er klar! Legg merke til den mørke flekken nederst mot gulvet... Dette er verket til de som bodde i huset før.... de har malt rundt en stikkontakt som senere er blitt fjernet. Lekkert!


Malte med eggehvit farge.Litt vanskelig å se, men her er jeg ferdig med 2 strøk på den ene veggen, mens den andre fortsatt ikke har fått noe maling på seg. Vanvittig forskjell, spør du meg ;-)


Hele rommet har nå fått 2 strøk, og jeg venter på at det skal tørke skikkelig før møbler plasseres tilbake på plass. Når rommet er ferdig innredet kommer det flere bilder ;-)

4 kommentarer

ingerslilleverden.blogg.no

10.nov.2011 kl.20:45

Så gøy å pusse opp barnerom! Det ser ut til å bli veldig fint. :)

Hehe, bar, så kult! :D

FruCharlie

10.nov.2011 kl.21:41

Ja, det er veldig kos! Gleder meg til jeg kan fortsette ;)

Fru Busk

10.nov.2011 kl.22:05

Det blir superfint!!=) Gleder meg til å se babyrommet ferdig! ..Og kommer gjerne på mojito oppe i baren, hvis jenter er tillatt der da hehe;) Blir vel kanskje mannfolk only?? Kjempefint i alle fall:)

FruCharlie

15.nov.2011 kl.12:49

Takk for det! Mojito i baren må vi jo klare å få til. =) Jeg er veldig med på den ideen!!

Skriv en ny kommentar

frucharlie

frucharlie

28, Os i Hordaland

Frue bosatt i Lysefjorden sammen med mann, katt og høns. Har fått seriøs strikkedilla!!! Blogger om strikkeriene mine, oppussing, annet håndarbeid (som jeg skal bli flinkere til i 2011), husdyr og annet knask =)

Kategorier

Arkiv

hits