En liten oppdatering og nye prosjekter :)

Nå er det lenge siden forrige innlegg her på bloggen! Det har sin naturlige forklaring.... 27. november 2011 ble jeg nemlig mamma til verdens nydeligste lille prinsesse! =) Etter at hun kom til verden har det blitt mindre tid til det meste og når hun har sovet så har ikke strikkingen stått øverst på listen av gjøremål. Men, nå har vi kommet inn i en god rutine med soving både på dag og natt, så når prinsessen har lagt seg for kvelden har jeg overskudd til å finne frem strikketøyet.

For to uker siden hadde vi dåp. Det kommer et innlegg med dekorasjoner og diverse derfra så snart jeg har fått samlet inn bilder.  Jeg tok ikke et eneste bilde selv den dagen, men overlot det til gjestene.

Dette er nytt på strikkefronten:

  • Jeg holder fortsatt på med den grønne dressen til prinsessen som jeg skrev om tidligere. Er snart ferdig med kroppen. Hurra! Så langt har jeg kommet:

  • Har strikket ferdig vinposen som er litt forsinket bursdagsgave til mamma. Den er ikke dekorert enda, men sånn så den ut før toving:

Etter toving:

Den skal dekoreres med et grått hjerte i tovet ull og fylles med en vinflaske før den gis i gave :)

  • Kjøpte et nøste med Gullgarn i en snasen farge på Spar Kjøp tidligere i uken. Det skal bli et pannebånd til undertegnede (sånn at jeg slipper å stikke av med mannen sitt hele tiden).

  • I tillegg har jeg planer om å strikke monsterbukse til prinsessen som hun kan bruke til høsten/neste vinter. Mest sannsynlig kommer jeg til å droppe det hvite garnet og ha buksen i 3 farger, brunt, gult og oransje siden det er sånn oppskriften er. Egentlig skal buksen strikkes i dobbel tråd med babyull, men en venninne tipset meg om å bruke Rubin siden det er litt tykkere. Da slipper jeg å ha kontroll på to tråder ;-) Oppskrift på Monsterbuksen finnes forresten her.

Én kommentar

Fru Busk

07.mar.2012 kl.19:55

Gleder meg til å se flere bilder:)

Skriv en ny kommentar

frucharlie

frucharlie

28, Os i Hordaland

Strikkeglad frue bosatt i Lysefjorden sammen med mann, datter, katt og høns. Blogger om strikkeriene mine, oppussing, annet håndarbeid og diverse annet knask =)

Kategorier

Arkiv

hits