Vognpose

Allerede tidlig i vår bestemte jeg meg for å sy en sovepose til å ha i vognen til lillemor på sommerhalvåret. I mai tok jeg turen til Ikea (sammen med halve Bergen, siden jeg var så lur å dra dit fredag etter Himmelspretten...) og kjøpte inn stoff og sommerdyne. Først i går kveld fikk jeg fingeren ut og faktisk laget posen. Det tok litt lengre tid enn jeg trodde, men når man blir avbrutt av en liten med feber, forkjølelse og tannpine til stadighet er ikke det så rart det tar litt tid.... Men, jeg ble ferdig (i dag egentlig siden det var kl. 01.00) og i dag har jeg laget selehull og fått finfin merkelapp på den. =) Må si meg ganske fornøyd med resultatet siden det var første gangen, men den neste blir nok bedre. ;) Den kommende nevøen skal få en vinterpose i barselgave i november.

 

Det ferdige resultatet:Montert i vognen:

2 kommentarer

Fru Busk

03.09.2012 kl.15:04

Du er superflink!:) Hvor har du funnet mønsteret? Kjekt med blogginnlegg igjen, liker å lese bloggen din jeg:)

FruCharlie

09.09.2012 kl.20:45

Tusen takk, søte deg!! :) Hvis du googler bilder av "sy vognpose" så kommer det opp :) Huff, ja, har blitt litt lite blogging i det siste.. *skjerping*

Skriv en ny kommentar

frucharlie

frucharlie

29, Os i Hordaland

Strikkeglad frue bosatt i Lysefjorden sammen med mann, datter, katt og høns. Blogger om strikkeriene mine, oppussing, annet håndarbeid og diverse annet knask =)

Kategorier

Arkiv

hits